ימי שישי

לפתוח את סוף השבוע בחגיגה אמיתית באווירה כפרית, סמוך לכרמים. ליהנות מארוחת בוקר עשירה, בירות, יין, ואוירה טובה. השולחנות ממוקמים ליד הכרמים כשמסביב הכל ירוק ופורח. בתוך מרכז המבקרים ישנם חפצים עתיקים ומיוחדים שנאספו במשך השנים שנותנים אוירה וייחודיות למקום.

כמה פרטים חשובים:
•  היקב והמבשלה פתוחים לקהל רק בימי שישי החל מהשעה 9:30 ׁׁׁ(סגירה משתנה לפי שעון קיץ / חורף).
במקום מוגש תפריט עשיר של אוכל חלבי כשר, מגוון גבינות בוטיק, הרבה סלטים מיוחדים, לחמי בריאות, פוקצ׳ות הנאפות במקום על גבי תנור אבן. (האוכל מתאים גם לצמחוניים / טבעונים).

•  כדאי לטעום מהבירות והסיידר המיוצרים במקום. למתלבטים, יש מנת טעימות בירה או בכוסות ישירות מהחבית.
•  יינות היקב מוגשים בכוס או בבקבוק. אפשר לקנות בקבוקים לקחת (גם יינות גם בירות).
•  להזמנת מקום ליום שישי אפשר להזמין דרך האתר או ליצור קשר טלפוני במהלך השבוע. הזמנת המקום מחייבת בארוחת בוקר קבועה (בתפריט ״הכל כלול״) מעל 3 סועדים.
•  האוכל מוגש לשולחן לפי מספר הסועדים לא כולל אלכוהול, קינוחים וקפה מכונה. (לרשות הסועדים עמדת קפה בשירות עצמי עם מגוון סוג תה/קפה).
•  שולחנות לשעתיים ישיבה.